ERVARINGEN

Op deze pagina vindt u getuigenissen van mensen die ervaringen hebben met de therapie die wordt aangeboden door Praktijk de Paardenbloem. Uit respect voor de privacy, blijven de desbetreffende personen anoniem.

Anoniem | 15 jaar

 Mijn ervaring bij de praktijk van Jenneke is heel fijn. Ikzelf heb sinds ik klein ben al last van migraineaanvallen en had ze ongeveer 1 keer in de 4 weken. Ik zit nu ongeveer 5 jaar bij Jenneke, en aan het begin moest ik om de 3 weken komen omdat ik anders alweer een aanval zou krijgen. Ook ademde ik verkeerd, ik ademde door mijn borst terwijl je door je buik moet ademen. Ik heb nu aangeleerd door mijn buik te ademen en ik kom nu nog maar om de ongeveer 6/7 weken bij Jenneke. Ook voelt ze wanneer ik bepaalde spanning bij me heb en zorgt ook weer dat die mij me weggenomen word, waardoor ik daarna veel meer ontspannen ben. Ik heb bijna nooit meer migraine aanvallen tenzij ik er echt te lang niet ben geweest. Maar ze zijn dat lang niet zo heftig als een paar jaar terug. En daar ben ik heel erg dankbaar voor.

Anoniem | 40 jaar

Eén van mijn klachten was dat ik vaak het gevoel had dat ik een beetje zweefde, een soort van duizeligheid had. Zeg maar niet goed geaard zijn, niet bij jezelf zijn, dat gevoel. Dat riep bij mij onrust en angst op, en dat droeg ik dan op veel gebieden ook veel bij me. De behandelingen bij Jenneke hebben dat gevoel echt bij me weggenomen en de enkele keer dat ik het nog ervaar heb je het snel onder controle d.m.v. de tips en trucs van Jenneke. Op een fijne manier houdt ze je ook echt de spiegel wel voor, zodat je bepaalde zaken waar je mee zit ook op een andere manier kunt bekijken, dat het voor jezelf makkelijker wordt. Ik kan echt oprecht zeggen dat ik door de behandelingen van Jenneke een stabieler, sterker persoon ben geworden en dat ik nu eerst naar mijn eigen gevoel probeer te luisteren i.p.v. dat van anderen. Op een goede manier zet ik mezelf voorop. Want als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor een ander zijn❤

Anoniem | 19 jaar

Een tijd geleden bij huis komen te zitten met een burn-out en een angst- en paniekstoornis. In deze periode ervoer ik hele erg onrust in mijn hoofd en lichaam met daarnaast ook vrij heftige fysieke klachten. Ik kon zelfs niet naar de supermarkt zonder een paniek aanval te krijgen. De keren dat de spanning zo hoog was, dat ik bijna niet buiten de deur kon komen, bood Jenneke aan om bij mij te komen. Therapie bij Jenneke heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf, zowel mentaal als fysiek, niet alleen heb hersteld maar ook verbeterd.

Vandaag de dag sta ik zelfs beter in het leven als voor mijn klachten. Daarvoor ben ik haar heel erg dankbaar.

Anoniem | 42 jaar

Een paar jaar geleden ben ik bij Jenneke terechtgekomen vanwege burn-out klachten. Ik had een forse verstoorde energiebalans. Ik vind het nog steeds moeilijk om dichtbij mijn gevoel te blijven en mezelf af te voeren en om simpelweg te voelen wat voor mij de goede keuzes zijn om te maken. Ik had het mezelf eigen gemaakt om continu vanuit een 'overleef stand' te handelen, het altijd anderen naar de zin te maken. Nu heb ik meer balans in mijn lijf, kan ik beter voor mezelf kiezen. Dat wil ik graag onderhouden, daarom plan ik iedere 6 weken een afspraak bij Jenneke. Het blijft nodig voor mij om aan de juiste energiebalans te werken en het is heel fijn om dat met de begeleiding van Jenneke te kunnen doen.

© Praktijk de paardenbloem | 2016 | Algemene Voorwaarden