top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Jenneke van Campen – Colenbrander en ik ben Psychosociaal-energetisch therapeut. Ik ben 44 jaar oud en woon met mijn man Rob en twee kinderen, Wessel (15) en Daniek (11), in het dorpje Zelhem. Ik ben iemand die nuchter in het leven staat en geniet van alle dingen die er in het leven gebeuren. Ik vind positiviteit en balans bij allerlei soorten levensgebeurtenissen.

Omdat ik zoekende was en ook graag andere mensen wilde helpen om balans en positiviteit te vinden, heb ik de opleiding tot Psycho-energetisch therapeut gevolgd en met succes afgerond bij het SIO.(HBO niveau) (2013/2016). Ook heb ik diverse trainingen die gerelateerd zijn aan het vak afgerond.

Ik heb januari 2022 mijn HBO studie psycho-sociale basiskennis bij Con Amore behaald.

Ik leerde mijn sensitiviteit te gebruiken en mijn kennis in te zetten om mensen verder te helpen.

Wat ooit als zoektocht begon is mijn roeping geworden, vandaar dat ik Praktijk de Paardenbloem ben gestart.

Wat doe ik?

Het woord ‘Psycho’ duidt in dit geval op de psychische gesteldheid van de mens. Deze is even belangrijk als, en heeft ook veel invloed op de lichamelijke gesteldheid. ‘Energetisch’ duidt op het werken met het persoonlijke energieveld. Sociaal is hoe je met jezelf en anderen mag omgaan. 

 

In deze vorm van therapie zal gestreefd worden naar het verbeteren van een bestaande situatie(s) waarin iemand disbalans ervaart.

 

Als psychosociaal- energetisch therapeut werk ik met intuïtieve ontwikkelingen. Denk hierbij onder andere aan begeleiding met behulp van visualisatieoefeningen; adembegeleiding; het leren luisteren naar het lichaam; ik zal de chakra's onderzoeken en ze zuiveren en in balans brengen. Invloeden die negatieve gevolgen hebben op het welzijn van iemand komen ter sprake en zullen worden behandeld. Hoe is de disbalans ontstaan.


Hierbij zal niet alleen het contact met het eigen lichaam hervonden worden, maar er zal ook verduidelijkte inzicht ontstaan, zodat het makkelijker is om naar je eigen lichaam te luisteren. Bij kinderen maak ik veel gebruik van creativiteit en humor. Ik gebruik een tafel opstelling met poppetjes om dingen beter te kunnen visualiseren. Ook wordt er gebruik gemaakt van tekeningen. Ik pas mij aan om voor iedereen duidelijkheid te kunnen realiseren!

Dit wordt over het algemeen gezien als 'goede, stevige handvatten' voor ieder zijn persoonlijke proces. 

Mijn praktijk

De praktijk bevindt zich op de begane grond. In deze ruimte bevindt zich de tafel waaraan aan het begin van elke sessie een conversatie moment zal plaatsvinden voor het terugblikken naar de tijd tussen de sessies en het doen van een moment opname. De informatie die hierbij vrijkomt wordt met respect en zorgvuldigheid behandeld. .

Verder zullen de behandelingen zelf plaatsvinden op een comfortabel stoel. Tijdens deze behandelingen zal ik veel opschrijven aan informatie die ik verkrijg via zowel mondelinge- en energetische communicatie. Dit doe ik om duidelijkheid te creëren voor U en ook voor mijzelf over U.

foto_jenneke_van_campen.jpg
WhatsApp Image 2020-04-16 at 17.28.10.jp
WhatsApp Image 2020-04-14 at 18.08.11 (1
WhatsApp Image 2020-04-14 at 18.08.11.jp
WhatsApp Image 2020-04-14 at 18.08.11 (3
bottom of page